Meteen naar de inhoud

TOPdesk ontvangt Gouden Keurmerk Talentontwikkeling

TOPdesk, een ICT-dienstverlener die software levert voor service-afdelingen, heeft het Gouden Keurmerk Talentontwikkeling ontvangen. Lees hier waarom ze dit Keurmerk hebben ontvangen! 

Vekoma ontvangt Zilveren Keurmerk Talentontwikkeling

Vekoma, de achtbanenontwikkelaar en -producent, heeft voor 2023 het Zilveren Keurmerk Talentontwikkeling bemachtigd. Lees hier over het bijzondere HR-beleid van deze organisatie!

Goed vormgeven van talentontwikkeling

Vanwege een krappe arbeidsmarkt moet je als HR veel aandacht besteden aan talentontwikkeling. Maar hoe geef je dit goed vorm en waar moet je rekening mee houden? 

Talent management in het DNA van je organisatie borgen

In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het noodzaak voor HR om talent management in het DNA van de organisatie te borgen. Maar hoe doe je dat en waar moet je op letten?

Het creëren van een continue leercultuur

Welke 4 hefbomen kun je inzetten inzetten om een cultuur van continu leren te creëren binnen je organisatie en hoe kan HR managers hierin ondersteunen?

De rol van de manager bij een continue leercultuur

Creëer een continue leercultuur, want dat is volgens het World Economic Forum en het Workplace Learning Report cruciaal voor het vervullen van banen!

Van partycateraar naar ICT-er

De arbeidsmarkt verandert. Sectoren zoals de horeca, cultuur en luchtvaart krimpen, dus omscholing lonkt. Maar hoe kies je nou een goede opleiding?

Ook erkenning krijgen?