Meteen naar de inhoud

Visie

De afgelopen jaren is de aandacht voor mentaal welzijn en persoonlijke ontwikkeling fors toegenomen. Existentiële vraagstukken, medewerkersgeluk, werkgevers krijgen een steeds grotere verantwoordelijkheid om dit soort zaken goed te organiseren en te faciliteren voor hun medewerkers.

En dat is niet niks in een wereld waarin digitalisering, krapte op de arbeidsmarkt, recessie en andere ontwikkelingen de boventoon voeren. Tegelijkertijd biedt het voor werkgevers ook enorme kansen om zich te onderscheiden. 

20 jaar geleden promoveerde dr. Mirjam Baars, MBA al op het onderwerp talentontwikkeling. Zij zag als één van de eersten dat dit in de toekomst alleen maar belangrijker zou worden. Sinds 20 jaar is zij initiatiefneemster van Keurmerk Talentontwikkeling (voorheen bekend als Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling).

Sinds 2023 is Reflective ook onderdeel van de organisatie. Met het doel om krachten te bundelen en meer waarde te creëren. Denk aan de praktische toepassing van het talentontwikkelingsvak en de toegevoegde waarde voor medewerkers en organisaties tastbaar maken.

Missie

Het is onze missie om het vakgebied talentontwikkeling in Nederland verder te ontwikkelen en het niveau hoog te houden. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier de wereld van werk beter maken. Daar worden mensen gelukkiger en organisaties beter van.

Het Keurmerk Talentontwikkeling biedt daarom een podium voor werkgevers die talentontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan en zich op die manier willen onderscheiden.

Ook erkenning krijgen?