Meteen naar de inhoud

Wat is het Keurmerk?

Het Keurmerk Talentontwikkeling geeft jou als werkgever inzicht in hoe je scoort op het gebied van talentontwikkeling.

Met het keurmerk kun je als werkgever aan (potentiële) medewerkers laten zien dat je talentontwikkeling hoog in het vaandel hebt staan.
Een must-have in deze tijd!

Keurmerk Talentontwikkeling

Het Keurmerk Talentontwikkeling is al 20 jaar een begrip in Nederland en zeker in deze tijd een must-have! Om het keurmerk te verkrijgen doen werkgevers jaarlijks mee aan een onderzoek. Het laat werkgevers zien hoe zij scoren op het gebied van talentontwikkeling.

Het onderzoek, gebaseerd op promotie-onderzoek van dr. Mirjam Baars MBA, geeft een overzicht wat er goed gaat en waar mogelijkheden voor verbetering liggen. En voor (potentiële) werknemers geeft het antwoord op de vraag ‘Waar groei ik het snelst?’.

Het Keurmerk Talentontwikkeling is daarom ook uitermate geschikt voor employer branding activiteiten van werkgevers.

Iedereen kan meedoen!

Het Keurmerk Talentontwikkeling is voor werkgevers in Nederland waar vooral hoger opgeleiden (HBO/WO) werkzaam zijn. Werkgevers met minimaal 15 medewerkers kunnen zich opgeven. We hanteren de volgende categorieën:

Extra Small (tot 15 medewerkers)
Small (15-75 medewerkers)
Medium (75-500 medewerkers)
Large (500-1.500 medewerkers)
Extra Large (1.500 medewerkers of meer)

Organisatie

Het Keurmerk Talentontwikkeling wordt uitgegeven door onderzoeksbureau Satisaction en people performance agency Reflective.

Het onderzoek om het Keurmerk Talentontwikkeling te verkrijgen wordt uitgevoerd door Satisaction en is gebaseerd op promotie-onderzoek van dr. Mirjam Baars MBA.

Stijn Statz adviseert vanuit het HR Maturity Model organisaties over hun HR-beleid.

Ook erkenning krijgen?